Archive for January, 2010

Extra winterprikje

Saturday, January 30th, 2010

… en leuk voor de kinderen …

Hop naar een meeting in Leuven

Friday, January 29th, 2010

Vandaag, 26 februari, heb ik een vergadering in Leuven. De meeting is van tien tot twaalf. Dus vroeg naar het werk om op tijd de trein te kunnen nemen. Rond zevenen ben ik reeds aangekomen in Mechelen op het werk. Nog even de openstaande punten van de meeting overlopen, snel controleren of er zich problemen hebben voorgedaan deze nacht zodat ik om 08:48 de bus kan nemen naar het station. Alles verloopt vlot tot in Leuven. Tien minuten voor aanvang van de meeting ben ik op post. Iets voor twaalf uur is de vergadering afgelopen. Nog even naar het toilet en snel naar het station. De snelste trein terug is deze met een extra overstap in Mechelen-Nekkerspoel. Eenmaal terug in Mechelen staat de bus reeds te wachten aan de halte. Rond half twee zit ik terug aan mijn buro.

Tweede keer richting Leuven

Friday, January 22nd, 2010

Deze keer ging het al veel vlotter. Om 07:40 op de bus. Even wachten op de trein en een half uurtje later was ik al in Leuven. Als het nu volgende keer ook zo vlot verloopt…

Zevende in de tekenwedstrijd

Sunday, January 17th, 2010

Met Grote Onderscheiding is Sam dit jaar zevende geworden in de tekenwedstrijd 48ste Ereprijs Jos Hoste. Dit jaar stond de wedstrijd in het teken van Reynaert de vos.

Met het openbaarvervoer naar het werk

Friday, January 15th, 2010

Om de veertien dagen gaan we werken in Leuven, op verplaatsing. De eerste keer op 7 januari. Alle vertrekuren, vertrekplaatsen, aankomsturen en overstapregelingen goed in kaart gebracht. We vertrekken. Halfacht, kinderen in de auto, boekentassen in de koffer en mijn rugzak op de passagierstoel. Om kwart voor acht zet ik de kinderen af in de voorbewaking. Ik zet mijn trip te voet verder naar de bushalte. Even wachten op de eerste bus. Volzet rijdt deze gewoon voorbij. De volgende bus is ook goed overladen. Er kunnen nog een paar mensen achteraan opstappen. Ik kan er niet meer bij. Dan maar wachten en hopen dat ik met een andere bus wel mee kan rijden naar het station van Mechelen. Op de bus met nummer 287 zijn er nog voldoende plaatsen. Ik zet me bij het raam.
Eens bij het station aangekomen verloopt de reis zonder problemen. Enkel nog een onverwachte spoorwijziging en we zijn op weg naar Leuven.

This has to stop… help them

Tuesday, January 12th, 2010Pledge to go fur-free at PETA.org.

More info at http://www.peta.org